Hallo igen!

Hej hej!

Har inte skrivit på ett tag nu, har inte haft någon lust *;´(* men men, det gör väl inget? Jennifer har inte heller skrivit på ett tag ser jag. Var äääär du? Haha... Men jag har inte gjort så mycket i alla fall dom här senaste dagarna, bara varit hemma. Var med Ebba i söndags, igår var jag och tandläkaren. Men inget annat har hänt! Men tänkte ge er lite bilder på mig och Ebba. Vi lekte lite med kameran, haha!




THE WEDDING DAY

Shullelu turteluu!
Idag har jag varit på BRÖLLOP! Haha, nej men jag var inne i Stockholm och kollade på det jag kunde se. Jag såg dom hela tiden när dom stod på balkongen och vinkade. Jag tycker att det är kul att gå och fira det. Det är ju lite roligt att kolla på tycker jag! Och Victoria var så fin! Oh, och dom såg så glada och lyckliga ut när dom stod på balkongen, GRATTIS! Juste, jag skrek "Grattis" när jag stod där och dom var på balkongen, alla runt om kring mig bara garva, haha.. Ja, sån är jag!

Nu är jag i alla fall ensam hemma, Jennifer kunde inte sova här, buu! Nejrå, skoja bara, men det var synd.. Aja, ska kolla på lite bilder från bröllopet nu på tvn, ha´t bra!

Ju
ste, alltså jag tog ju bilder, men jag vill inte ladda över dom på datan nu, berättar sen!

//Aline

UTE-DATA

Hej hej!

Nu har jag kollat på film, Bring it on. Har sett den förut men den fungerar att se igen. Sitter i alla fall ute på baksidan nu med datan i knät, fast det är ganska kallt. Men det är roligare att vara utomhus än inne. Plus att när man är utomhus så får man besök av fåglar hela tiden ;) Dom är så trevliga! Haha, nej då, men det är i alla fall bättre ute tycker jag. Och sen så spelar jag lite musik i bakgrunden, Erik Hassle hej hej! Har hans autograf också, mohaha! xp Bra bra! Fast har inte träffat honom, mamma skaffa den åt mig;) Tacckkk!
Fuck! Nu börjar det åska! Vänta, måste springa in med datan! ;S HAHAH! Shit, fick PANIK! är as rädd när det åskar och man är själv hemma!

Japp så här fint var det innan jag fick panik xp (självutlösare)
//Aline


SLAPP DAG

Hellu hellu!

Tråk/slapp dag idag för mig. Är så trött så ska nog bara vara hemma idag tror jag. Plus att det är skitdåligt väder, grått grått. Ingen sommar idag inte! Känns mer som höstlov än sommarlov. Baaad.. Har suttit vid tvn hela morgonen typ, gjort lite frukost men inte så mycket annat. Men när jag har "vaknat" så kanske jag jag ringer nån, vi får se. Just nu vill jag i alla fall bara sooooova! Haha, men vi hörs kanske snart, puss på er!

//Aline


Äntligen sommarlov! ;D


aline & jag på skolavslutnigen!
Tjena allihopa!

sorry för att jag inte bloggat på ett tag men har varit me Aline och då har hon skrivit inlägg me mig brevid :)
I onsdags hade vi skolavslutning! skönt det är att ha det asså! Kan inte fatta att jag har det, känns som helg :-P har gått o längtat efter det sen förra sommaren (a) Men det va mysigt på skolavslutningen, aline och jag hade bakat en tårta xD hahah, och så när klassen skulle sjunga så krånglade det så klart xD Haha och sen fick jag ett diplom och 200 kr på bio! För jag och två andra från trean o hampus fick typ det för att vi hade typ varit bra det här året eller nått, bra kompisar osv :) Farmor började gråta när jag sa det haha, och jag hade en jätte söt svartvit prickig kläning och mina snygga nya klackskor ;) och typ hundra armband, liten svart väska och en svart kofta :) Sen efter va jag med Aline, hampus och dennis, kul kul, idag har jag varit med dem igen och Julia :D hon va här!
Idag på morgonen låg jag o stekte i solen så brände mig på benen (a) opps !
Haha, imorgon ska jag träffa Mimmi och om det är fint så ska vi tagga till sandviken ! :)
Ha det bra! :D

//Jennifer♥

SOL SOL SOL

HÖRNI! KOM IHÅG ATT SKICKA IN BILDER PÅ ERA DESIGNADE RUM!


Jennifer gör tårta xp
Hellu!

Första dagen på sommarlovet nu! Ser verkligen fram emot sommarlovet, kommer nog skaffa många roliga minnen! Idag var jag i alla fall med Jennifer, igen haha.. Vi satt på hennes baksida och sola på förmiddagen. Vi var hundvakt åt Sushi. Sötare hund får man ju leta efter! Senare på dan så gick vi ner till fotbolls planen och "spelade" fotboll på planen med Hampus och hans lillebrorsa. Efter ett tag så kom Dennis också. Men sen så skulle jag och Jennifer hem och äta så vi stack. Nu sitter jag i alla fall och väntar på att Jennifer ska ringa, för vi ska träffas snart ;) Kanske broan?

//Aline


JA, UNDRAR NI NÅT ERE BARA ATT FRÅGA



Svar: Hej Trallala!

Det är ett busskort som bara fungerar en sommar. Alltså t ex från 1 juni till 20 augusti (bara ett exempel, vet inte om det håller under den tiden.) Alltså som ett terminskort, räcker hela skolterminen.

Juste, skriv helst ditt namn och bloggadress, eller mail. För då så slipper vi svara på frågan på bloggen. Men hoppas att du fick ett bra svar! Kram!


//Aline

SOMMARLOV NURÅ!

Hallå alla som tittar!

Idag var det, som vi alla har längtat efter, SKOLAVSLUTNING! Wehu! Nu är det sommarlov, tack som fan den som uppfann sommarlov.

Jag och Jennifer stack ju dit tillsammans eftersom att hon sov över oss mig. Vi fixade oss på morgonen och såg assnygga ut! Haha..! Avslutningen gick till som vanligt, alla sjöng. Sen eftersom att vi är äldst, så fick vi sjunga sist. Och då blev det ju såklart fel på ljudet. Så vi fick stå uppe på scenen och vänta i typ 10 minuter. Och jag stod SÅKLART på raden längst fram. Haha, så jag och GG stog och snackade lite. Sen när allt var över så sjutsade min mamma hem mig och Jennifer. Fast först åkte vi till Tumba för att köpa sommarkort, access baby! Haha, jag fick ett blått, för dom hade inga fler att välja på. Aja, blått är (som Jennifer brukar säga) sommarens färg!

När vi kom hem så stack jag och Jennifer till brosjön, Hampus och Dennis var där. Fast jag badade typ inte, var så kallt. Doppade mig en gång och höll på att få kramp. Och sen stack jag och Jennifer hem igen och fixade ny design på bloggen. Tycker att den är skitsnygg, så den här ska vi ha hela sommaren gott folk! Vad tycks?

Såhär såg vi ut på morgonen innan vi stack. Mamma ville ju ta kort xp

Var ju tvungna att ta bild med självutlösaren när vi vänta på bussen.. ;P

Haha, Hampus hämtade en stor boll när vi va vi fotbollsplanen efter broan. xp


//Aline

GRMMMT, GRMMT, NIHÖÖHÖ!

Tjena Snebena!

Är med Jennifer nu, hon ska sova här! Weehu! Aja, men ni har säkert redan läst vad vi gjort idag eftersom att Jennifer skrev ett inlägg om det för några minuter sedan. Vi turas om om datan om ni undrar. Oj, där vart det mycket "om" haha.. Körde i alla fall facemask ikväll. NAICH! Hallondoft vare, så nu doftar jag hallon, yuuummi! Idag köpte jag en klännigen föresten, när vi var i södertäje. Ska ha den imorgon on the skolavslutningen. Ni kanske får nååån bild på den ikväll, annars imorgon från avslutningen. Men ni får ha det så bra pöööössgörkar!



Facemask från H&M, 19.50

Imorgon är det skolavslutning! :D

Tjena mittbena!

Nu är jag hemma hos Aline :) Och ska sova här.
Sorry att jag inte bloggade igår men var med Mimmi & pallade inte då.
Idag var jag i södertälje efter skolan med Aline, skulle egentligen köpa en klocka men det fanns inte den jag ville ha som fanns på hemsidan -.- men aline köpte en jätte gullig kläning i alla fall! :D Och så gick inte bussen från södertälje som det stod på sl. se så vi fick ta tåget till tumba och sen bussen där i från hem! :) Men nu ska jag vara social med Paline :)

//Jennifer♥

TRÖTT DAG, FILM KANSKE?

Tjena Snebena!

Idag var det skola, men imorgon är det bara en dag kvar tills skolavslutningen på onsdag! Fan vad skönt alltså, då börjar den "riktiga" sommarbloggen. Men idag var det som sagt bara skola. Känner för att vila idag, bara. Ska kanske kolla på nån film.
                                                                                                                                                                    
Juste, vad tycker ni om vår nya design? Jag tycker att den är ganska snygg, i alla fall färgen! Kanske inte världens sommrigaste men den funkar. Ska försöka göra den lite bättre snart dock. Efter som att det fortfarande är en vit kant runt header, det ser för javligt ut, haha..

Men ha det bra nu, puss!




AZUL AZUL//Aline

TELEFON

Tjena Snebena!
Sitter och pratar med Jennifer i Telefon nu, hon imiterar Kissies fans röst haha...! Och nu imiterar hon Foki, haha u go girl! Vi sitter och diskuterar vilka klockor som är bra och billiga för Jennifer tänkte köpa en på tisdag, och jag tänkte köpa en klänning. Så vi åker nån stans och handlar lite. Och idag så fråga mamma om jag ville ha ett sommarkort, ja tack sa jag. Tack världensbästaste mamma! ♥



AZUL AZUL//Aline

Tävling!



Designa det snyggaste rummet och mejla den till: [email protected]!
Det bästa rummet vinner ett stort inlägg om dens blogg!
Tips:
Rita på ett bra program rummet eller rita rummet på papper och ta sen kort på bilden och lägg in bilden på datorn och skicka den sen till oss eller så spelar du ett desinga rum spel och spara bilden och mejla den sen till oss!
Ha det bra!


;)

1. Ditt favorit ställe på stan?
Ehmm jag föredrar hela stan xD

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
På stranden!

3. Vad lägger du helst på grillen?
Haha ingen aning!

4.Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Ung08, shopping, bad, grönan & massa, massa annat (a)

5. Dina bästa sommarfärger?
Blått! (sommarens färg)

6.Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren?
Husvagnssemester med hela släkten xD (tyvär har jag aldrig varit på det xD)

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Haha jag är fortfarande barn men om man ska tänka ännu mer bakåt så har jag hundra! Men förra årets ridläger & gotland va verkligen nice! Men så har jag ju typ hundra findlandminnen! När mimmi följde med, när aline följde med och när HAHAHHA när det blixtade och Lizette och denise sprang och drog ut ALLA sladdar i stugan och var helt livrädda xD Eller när jag och mimmi låtsades ramla i vattnet, eller när vi behållde en murt och en abborre i smyg med Aline, och när Lizzan och aline skulle släppa ut dem så ljög jag till mammorna att dem skulle lära myrror simma! Eller när Mimmi och jag spenderade veckor i sandviken så vi lärde känna kioskgubben xD + massa, massa mer sommarminnen!

8. Havet, sjön eller poolen?
Inte poolen iaf! Kanske havet, men det är ju alltid så kallt i havet :/

9. Vad väljer du i glassbaren?
bror på=)

10. Vart går din drömsemester?
ehmm överallt! :D xD


//Jennifer♥

Lite smått & gott


Ligger & slappar på mammas altan i fredags ;-P


Lördagens outfitt:

Jeanstights- VILA
Tunika-?
Skärp-?
Halsband-? xD


Tjena mittbena!

Idag har jag bara varit ute i solen på mammas baksida! (y)
Imorgon så är det skola :(
Egentligen har jag inget att skriva men tyckte ni behövde ett inlägg ;)

//Jennifer♥

SAKNAR DIG!

Tjena Snebena!
DÅLIG updatering från min sida denna helg, men har inte haft tid eller ork att blogga. Har i alla fall vart med Daniela i helgen, hon sovde över oss MOI igår kväll. På dagen så var vi inne i södertälje och handlade lite. Jag köpte jeanstights, lite smink, och assesoarer. Hehe.. Jag och Daniela var uppe ganska länge, vi bestämde oss för att dygna, hahah! Men hon åkte hem imorse vid typ elva, och då ringde Ebba, så hon och jag har vart nere i brosjön och badat. Okej, inte badat, men i alla fall doppat oss, det är iskallt. Var mycket varmare där i maj! Haha, men har dock lite ångest eftersom att jag inte har träffat  älskade systern Jennifer. Men vi ses imorgon gumman!
AZUL AZUL// Aline

God morgon!



God morgon allesammans i Göteborg!
Här sitter tjockisen jag och äter godis! Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar:).
Moster + family kommer och grillar här men deras hund är inte så förtjust i Sushi så jag och Sushi drar till mormor och mormor drar till mamma ;-P
Har annars inga planer för dagen! Men nu ska jag göra mig klar!

//Jennifer♥

Fjorton suger




Tjena mittbena!

Jag har kollat först på Grease med mamma xP Haha hennes favofilm typ, och sen så kollade vi på fjorton suger fast mamma somnade typ i mitten av filmen xD Hahha skön som hon e! Men den här gången lät jag henne sova för hon va skit trött efter jobbet o så:) Men usch jag fan bölade för den e ju så hemsk och samtidigt gullig för hennes brorsa bryr ju sig verkligen om henne! Aja nu ska jag kolla på en till film, har inte riktigt bestämt mig ännu för vilken men får se :)
Får se om det blir några mer inlägg ikväll, maby baby...
God natt om jag inte sätter på datorn igen! Dröm sött! (Nås på mobilen)
Juste drack ju typ en liter cola idag :O Rekord! xD Men mamma köper aldrig cola för det är så mkt socker i det osv så man måste ju passa på medan man kan xD

//Jennifer♥

Älskar Victoria Secret!

Me ♥ Victoria secret

Älskar Victoria secrets kläningar och deras PINK träningskläder & massa annat! Vissa kläningar är så söta! Jag vill verkligen ha dem (a) Mihi...

Vilken är eran favorit märke/affär?

//Jennifer♥


Hemma hos mamma


Haha jag har inga bilder på den här datorn så det får bli självaste headern! xP

Tjena mittbena!

Eller hur är jag hemma tidigt?
Jag typ sprang till C när vi slutade för jag frös så jävla mkt xD Så när jag kom fram så såg jag att min buss va där så jag grävde fram busskortet och sprang in, exakt i tid, för sen efter någon annan tjej hoppat in så åkte den, så nu är jag hemma hos mammsen! :) Fast hon är inte hemma :/ Undrar när hon kommer! Aja jag får väl vara social med Lizette som ligger och är bakis i sängen xD Hahah kommer inte uppskattas! xD Också har hon sin kompis där också xD Haha.
Fast pappa ringde nyss och sa att han och Alexandra (min äldsta storesyster) kommer och lämnar Sushi hit! Så jag får väl ta en lång prommis med henne eller nått.
Jag hittade massa läsk i kylskåpet och det är det aldrig här! Hmmm.. Det kan inte vara till syrrornas spritblandningar för det va MKT läsk... Kanske några gäster kommer? ... Bäst att inte tvätta bort sminket förän jag går och lägger mig inatt! xD Hahha nu blire bloggar & fb! :)
Ni får nog inlägg sen ikväll/inatt eftersom jag inte har några planer för idag, egentligen skulle jag åka in til Stockholm med Lizette för hon ville hitta "det smink som passar mig bäst" o massa skitsnack där, men jag gillar stockholm så jag tänkte okej då liksom men eftersom hon är bakis och det är skit väder idag så blire inte det.

//Jennifer♥

det kommer nog bli ganska tråkigt och ensamt

Haha, den bjuder jag på! ;D
Tjena Snebena!
Nu kom precis Mamma hem. Hon slutade sent på jobbet idag. Så jag har vart ensam ett tag, Tobias stack till flickvännen för ca 20 minuter sen. Haha, okej jag har inte vart ensam sååå länge. Men jag tycker faktiskt att det är skittråkigt att vara ensam. Så jag undrar hur det blir när Tobbe flyttar hemifrån, han är ju 19 år. Jens (min andra brorsa) flyttade för ca två år sen tror jag, han är 22 nu. Och jag tyckte att det var ensamt när han flytta, så man kan ju undra hur ensamt det kommer bli när det bara är jag och mamma? Aja, nu ska jag inte grubbla på det längre, utan gå ner och hälsa på mamma!
//Aline

Tankar & åsikter




Tjena mittbena!

Någon mer som tycker att Lady gagas nya musik video till Alejandro är skit konsig? xP Haha hon är ju lite udda annars också men den här videon är ju snuskig haha,  Och hon e ju typ naken på sluten där o allt, i en musikvideo, som hela världen kan se liksom, lite knäppt! Bara mina åsikter, puss o hej levepastej!

//Jennifer♥

Svar på tal

Anonym om SKRATTATTACK PÅ BIO:

vilket datum& månad& år fyller ni år ?




Svar:


Vi är 97or (tretton år), Aline fyller år den 28 maj och Jennifer fyller år den 24 mars :)

Ha de bra! Puss & kram ♥

10 Juni, 18:52

;)



Tjena mittbena!


Idag så va vi skit några i klassen för massa hade stannat hemma pga all rök och allt, jag säger bara: Jag önskar att jag hade fått göra det för mina föräldrar också! För jag hållde på att dö av rök, hade ont överallt. Men som tur va att efter lunchen så gick vi till tumba bion och såg på bio där (läs förra inlägget), kul va det! Sen efter skolan tagga jag till aline och flummade ! xp Nu har jag nyss klivit upp från duschen och ska kolla bloggar! Tips på några bra? =)

//Jennifer♥


en brand kan förstöra människors liv, den här branden var bara onödig

Bilder som jag (Aline) tog på hallen.
Tjena Snebena!
Är med Jennifer nu, vi har precis kommit hem i princip. Idag var det ju skola, fast att idrottshallen brann upp i förgår och hela skolan luktar rök, och jag får sjukt ont i mitt huvud och så mår jag asilla! Jobbigt jobbigt.... Men vad ska man göra? På eftermiddagen så fick vi i alla fall gå på bio. Vi såg KOPPS. Hahaha, jag, Carro och Jennifer satt och ASGARVA. Och vi satt typ på högsta raden längst upp. Och dom som hade suttit längst ner hörde tydligen oss hela tiden. Kanske ska hålla tyst next time? Men nu ska vi nog ta nåt mumsigt att äta så puss och kram potatisskal!
//Aline&Jennifer

TRÖTT

Gossedjur jag vann på grönan! :D
Tjena Snebena!
Är sjukt irriterad nu eftersom att jag hade skrivit ett ASLÅNGT inlägg som råkade raderas, fuck fuck.. Aja, brorsans student idag. Så jag var ledig. Träffade Jennifer mitt på dagen när hon gick utanför mitt hus påväg hem från skolan. Så vi pratade lite och så..
Har gått och lagt mig nu, men dom dunkar musik så kan inte sova. Jag vet att klockan är typ, ingenting. Men jag är skittrött så måste sova nu. Fast tänkte att jag kunde checka datan lite först, aja sov gott!
//Aline

Minnen från 2009


Ridlägret...


Findland...


Gotland...


Egypten...

Ja, 2009 var bra men då visste jag inte vem jag ville vara, men nu vet jag det :) Jag vill vara mig själv.
Så 2010 kommer bli så mycket bättre!

//Jennifer♥

Dagens outfitt


Linne-  Bikbok
Shorts- H&M
Kofta- Något gammalt, tror jag. (Lånade det från syster såxP)
Tights- Vet som vanligt inte vart jag har köpt alla mina tights, förmodligen gina och H&M :-P


Sorry att jag inte la upp någon dagens outfitt igår eller i förr igår men jag hade glömt bort det xP Det va ett tag sen jag hade en blogg.. Fast jag har haft ca 4 bloggar tror jag xP men men...

//Jennifer♥

:)


Sushi :) Bild tog typ nån gång på helgen.

Tjena mittbena!

Idag i skolan var det jobbigt! För Aline och jag har en grej då vi gör en skoltidning med massa andra personer också men Aline är redaktör och jag är typ vice eller vad man du säger xP Och skoltidningen ska vara klar typ idag eller imorgon och Aline var ju inte här idag så, så fort jag kom in i klassrummet på morgonen sa dem att jag skulle gå till min andra lärare och göra klart skoltidningen, själv! Så jag har suttit där HELA dagen :-P Men det gör inget det var kul men jobbigt! Och så blir man lite ledsen när man hörde att klassen fick kolla på film. Fast dem sa att den inte var bra så det gör väl inget då ;) Sen när jag kom hem sååå, gjorde jag typ inget och sen när Lizette kom var jag på bråkhumör (inte ofta jag är det men jag kan vara det med mina systrar och min pappa.. Och med min mamma xP) så jag försökte få henne att bråka med mig xD Det gick inge bra... För Lizette var på flumhumör. Så då försökte jag med pappa men han är ju som en jävla stor sten så det gick inge bra så jag gick ut och sprang med Sushi i skogen ist :) Och nu sitter jag här. Idag ska jag väl inte göra så mkt... Så är det alltid på vardagar! Gud vad jag längtar efter sommarlov!

//Jennifer♥


BRORSANS STUDENT IMORGON!

Haha, tog bilden för några minuter sen bara, ser trött ut! Ska kanske sova?? NEJ!
Tjena Snebena!
Kollar ut genom fönstret och ser att himlen är grå och det...regnar. Jag hatar regn, för det mesta i alla fall. Jag tycker att det är mysigt när man är hemma och ligger och kollar på film och det blixtrar och åskar ute+ spöregn. Det är nice! Tur att man i alla fall har en "garanterad" regndag om året. Midsommar, då regnar det ALLTID. Inget att diskutera, det bara är så. Jaja...
Imorgon tar brorsan studenten, så jag är leeeedig! Weehu! Haha, så ni andra får sitta och plögga i skolan medans jag är hemma och sover! Okej, riktigt så är det inte, jag måste ju vara med och fira också såklart, och hjälpa till med andra saker och så. Ska bli kul faktiskt!
Men ska kolla in facebook nu, kolla om nån rolig är inne på msn. Annars stänger jag av datan tror jag.
//Aline

SÖT OUTFIT!


Klänning: HM
Skor: DinSko


//Aline

Sommarkläder

Nu sitter jag och kollar på H&Ms hemsida, jag börjar fastna mer och mer för H&M! Förut var det gina tricot jag gillade mest och sen var det mer Bikbok och nu är det H&M, fast fortfarande lite bikbok! ;) Men inte så mkt gina längre :/ Aja här kommer lite kläder som jag skulle vilja ha till sommaren!


Rätt niceig att ha på sommrarna :) Fast en annan färg.


Vanlig liksom.


fint till shorts och klackar! ;)

//Jennifer♥

OUTFIT OCH IDAG SÅ HÄNDE.... INGENTING!

Outfit idag, Kjol BIKBOK, Linne BIKBOK, och Tights Gina. Haha, onödigt att berätta jag vet, ni kan ju bara bläddra tillbaks typ tre inlägg, men men!
Tjena Snebena!
Kort om dagen då.. Skola, som vanligt. Jag var så lat idag så nästan inget blev gjort (ooops), men när jag har såna dagar så KAN jag inte jobba. Det är inte det att jag inte vill, men det går bara inte. Och så är det ofta på måndagar för mig! Vi hade i alla fall vanliga lektioner, svenska, engelska, och matte. Haha, alla grundämnen på en dag. Fast på matten så var alla så trötta så vi hade lite musik istället. Najsnajs!
Om ni undrar varför jag och Jennifer valde att starta en sommarblogg så ska ni få veta varför. Jo, för att det helt enkelt aldrig händer något annars. På sommaren så är man ledig och gör massa saker. Inte på dom övriga årstiderna då man bara har skola och det kan bli ganska tjatigt att BARA SKRIVA OM SKOLAN.
//Aline

GLASSMAKAPÄR

Hallå!

Jag ska nog bli glassmakare, tror jag. För jag är så jävla bra på att göra isglass! Jo, men jag vet, skryt mer Aline, men allvarligt, alla isglassar jag har gjort har blivit awesome! Haha, jag visar en glass här, skriver också receptet och hur man gör!
Här är glassen då. Den innehåller Exotic Fanta, Apelsinsaft, och frysta hallon i mitten! Mumsigt va?
Så här gör du: Börja med att hälla i Exotic Fanta i glassformen, häll den full(haha, det där lät ju lite roligt!X). Låt den stå i frysen ett litet tag, men den ska inte vara fryst i mitten. Proppa i frysta, eller färska hallon i mitten, så många det får plats. Efter det så häller du lite apelsinsaft på hallonen. Ställ åter igen in i frysen, tills hela glassen är fryst. KLART ATT SERVERA!


//Aline

Bey bey

Nu blir det tv tror jag! så jag avslutar för idag med en fin bild på min tröttmössa!- Sushi!
Tog bilden i lördags tror jag :)

//Jennifer♥


Förlovat mig xD


Japp, ni läste rätt! Jag är upptagen med... Mig själv! xD
(onödigt inlägg jag vet xD)

//Jennifer♥

SHOPPINGEN!


Tjena Snebena! Såg att Jennifer redan hade lagt upp bilder på sakerna, men jag ger er pics i alla fall!

Skor: Din sko 499 kr
Linne: BIKBOK 129 kr
Kjol: BIKBOK 199 kr
Nivea Body Face cream: HM, kommer inte ihåg priset.
Så det köpte jag idag! Ungefär samma som Jennifer, men men, vi har samma smak så what the fuck ska man göra? Hahaha... x)

Tingeling, tingeling nanana..


Fått en tingelingkläning av min syster Lizette! (Hon hade den på en maskeradgrejs och då var hon tingeling) Söt va? :)
Tack syster!

//Jennifer♥

Shopping

Tjena mittbena!

Idag efter dem hade hämtat upp hunden så åkte jag och Aline till södertälje och shoppade! Kul kul! I´m lovin it! mmm shopping! Haha känner ni till? ;)


Fula naglar- Jag vet, försökte hitta svart nagellack men nu finns det ju bara massa blått (blått är sommarens färg) och massa som liknar blått xP

Linne- Bikbok 129 kr
Midjekjol- Bikbok 199 kr
Bh - H&M 149 kr
Skor - Din sko 499 kr 

+ Lunch och glass så nu är jag pank! 

 //Jennifer


Hittad hund


En av dem hundra bilder jag tog på killen, med min sugiga mobilkamera.

Tjena mittbena!

Haha ja vi kunde helt enkelt inte vänta tills sommarlovet hade börjat för att starta den här sommarbloggen!
Den här sommarbloggen skriver vi bara på : Sommrarna! Men nu ska jag berätta lite om vad som hände igår!

Igår när jag och min storesyster Lizette skulle gå hem från min farmor och farfar och hämta saker hos min pappa för jag skulle sova hos farmor och farfar så såg vi en hund (någon blandning, liknade lite golden och irländsk setter m.m) som var lös och vi tänkte ju bah: Aha den är lös, dens ägare kommer väl lite efter sen, men den där hunden följde efter oss hela vägen hem! Utan någon ägare bakom den! Så vi tittade på halsbandet för vi förstod ju då att den hade rymt eller nått men på halsbandet stod det ingenting! Och hunden var ju så söt! Den såg väldigt ung ut och betedde sig väldigt valpaktigt så han kunde inte varit mer än ett år iaf! Så vi gav han mat och vatten(ifall han hade varit borta länge och det hade han nog för han va jätte törstig och hungrig!) och sen så gick vi och knackade på alla hus som var i närheten där vi hade sett honom, men ingen hade ens sett hunden någon gång! Så vi bestämde oss för att ta hem honom till farmor och farfar så skulle vi se vad som hände sen, så det gjorde vi och vi ringde polisen men det var ju lördag så polisen hade mycket för sig såklart så vi fick ha honom över natten! Och jag blev ju kär i honom, såklart liksom! För jag fick sova med honom där jag skulle sova för Lizette skulle hem till mamma. Han va ju så stor och mysig och snäll men morgonpigg! Sushi (min hund, en engelsk cocker spaniel, världens töntigaste och snällaste hund! xP) brukar ju sova länge på morgonarna, det är oftast jag som får dra upp henne och tvinga henne ut på morgonpromenaderna men den här killen han väckte mig tidigt och skulle ut! Men vi hade så kul på dan där och han och sushi och nova (nova är farmors och farfars hund, en weaten terrier, världens busigaste hund!) gick jätte bra ihop men sen så kom några och hämtade honom och körde honom till hundstallet :( Men jag har ju redan världens bästa hund men han va ju så snäll och söt :) Och ägaren måste sakna honom för han var ju väldigt ren o fin :)

Hoppas du hittar hem killen!

//Jennifer ♥

NY BLOGG, HAR INTE TAGIT BORT MIN FÖRSTA, IT´S A KEEPER!

Jag för ett tag sen!
Tjena snebena!
Aline här! Nu har jag och Jennifer bestämt oss för att skapa en sommarblogg! Roligt va? Tycker i alla fall vi, så vi får hoppas att ni gillar det också. Så då kanske jag ska berätta kort om dagen då. Jag och Jennifer har varit och shoppat i södertälje. Tänkte åka till Skäholmen först med orkade inte dra dit. Så, vad köpte jag då? Det får ni se i ett annat inlägg snart! För jag har inte tagit bilder på grejorna så ni får se sen. Annars kanske Jennifer laddar upp bilder, vi köpte ganska mycket likadant (hahahah, roliga som vi e;) så ni ser ju mina saker också då då.. När vi skulle ta bussen hem efteråt så blev det väl lite konstigt. Vi missade första bussen som gick klockan 14.50, nästa buss gick 16.40! Så vi fick vänta i typ två timmar. Under den tiden så hann Jennifer ångra att hon inte köpte ett par skor, så vi sprang ner och köpte dom. Vi han också prata om hur vi skulle fråga om två glas vatten på en pizzeria i typ en halvtimme. Till slut så sket vi i vår plan och gick bara in och fråga. Vi fick vattnet gratis och det var inte så farligt. Dom dödade oss inte eller nåt sånt. Sen kom i alla fall bussen till slut och vi åkte hem. Hemma så sådde jag lite frön i trädgårdslandet, varsegod mamma! Men då kommer elaka brorsan och skvätter ner mig med vatten, han hade en vattenslang, mitt försvar var en pyttenutteplutteliten vattenkanna. NOT FUN! Så jag fick byta om till mysiga myskläder, najsigt!
Stor kram till alla som orkade läsa om min dag! (Juste, är Sveriges nationaldag idag, GRATTIS SVERIGE!)

Min andra blogg www.majflickanaline.blogg.se

Välkommen till min, nej, VÅR nya blogg!



RSS 2.0